Acest regulament se aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre

DALYF EURODESIGN SRL prin intermediul acestui site web.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor ce se regasesc mai jos. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile companiei DALYF EURODESIGN SRL va rugam nu accesati acest site.

DALYF EURODESIGN SRL isi rezerva dreptul de a efectua modificari ulterioare acestui contract, fara a notifica in prealabil partile.

1. Definitii

In interesul prezentului regulament, urmatorii termeni se definesc astfel:

beneficiar = persoane fizice sau juridice ce plaseaza o comanda pe acest site web;
• furnizor = compania DALYF EURODESIGN SRL identificata la Registrul Comertului cu J40/13150/2013, Cod unic de inregistrare RO 32393129 avand sediul in Bucuresti, Aleea Poiana Cernei, nr.3, Bloc E27, Sc.A, Et. 5, Ap. 30, Sector 6 Bucuresti, denumita in continuare Dalyf.ro;
• produse  = bunuri care urmeaza a fi livrate de furnizor catre beneficiar ca urmare a contractului incheiat;
• comanda = o forma electronica de comunicare intre beneficiar si furnizor, prin care furnizorul isi da acordul de livrare a produselor solicitate, iar beneficiarul este de acord sa achite contravaloarea produselor comandate;
• contract = o comanda confirmata si validata de catre furnizor.

2. Drepturi de autor

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site web apartin in totalitate companiei DALYF EURODESIGN SRL si nu se pot copia sau folosi fara acordul scris al proprietarului.

Persoanele care acceseaza acest site web au dreptul de a vizualiza intregul continut si sa insereze link-uri catre acest site web pe alte site-uri cu caracter comercial sau publicitar.

Dalyf.ro isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au un comportament inadecvat sau limbaj necivilizat si agresiv.

3. Confidentialitatea datelor

Dalyf.ro garanteaza pentru protectia si confidentialitatea datelor dumneavoastra personale conform Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si a Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces asupra datelor personale, de modificare, dreptul de a inceta prelucrarea lor, dreptul de opunere a prelucrarii lor si dreptul de a va adresa justitiei. Va puteti exercita aceste drepturi prin expedierea unei cereri scrise, semnata si datata, la sediul Dalyf.ro.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul acestui site web sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Dalyf.ro va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.

Datele dumneavoastra personale sunt colectate, in maxima siguranta, in scopul de a va inregistra si livra comenzile efectuate. Dalyf.ro recomanda tuturor parintilor si tutorilor legali sa informeze minorii, intr-un mod cat mai corect si adecvat, cu privire la utilizarea datelor cu caracter personal, in momentul utilizarii site-ului.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de cumparator cu privire la comanda sau contractul incheiat fara consimtamantul prealabil scris al Dalyf.ro.

Prin inscrierea in baza de date a Dalyf.ro, cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Dalyf Eurodesign Srl: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care SC Dalyf Eurodesign Srl poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata de bunuri si/sau servicii.

4. Comanda

Confirmarea comenzii de catre beneficiar aduce dupa sine acceptarea termenilor si conditiilor impuse de Dalyf.ro.

Se considera finalizata comanda in momentul in care beneficiarul o confirma telefonic sau pe e-mail furnizorului. Comanda nu se livreaza niciodata daca beneficiarul nu o confirma in prealabil. Prezentul contract intra in vigoare la confirmarea telefonica sau pe e-mail a comenzii de catre unul din operatorii Dalyf.ro.

5. Modalitati de plata

Dalyf.ro va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de a plati produsele comandate:

1. Ordin de plata prin virament bancar (clienti persoane juridice sau persoane fizice). In acest caz, se va emite o factura proforma care se va transmite la adresa de e-mail comunicata de catre cumparator la finalizarea comenzii. Dupa efectuarea platii, comanda va fi livrata la adresa dumneavoastra.

2. Plata numerar: Se emite factura si chitanta, cu plata si preluare personala produse direct de la depozitul Dalyf Eurodesign sau prin livrare curier. Taxa ramburs15 lei tva inclus.

3. Plata ramburs: in numerar (lei - maxim 5000 ron) la livrare (clienti persoane juridice sau persoane fizice), contravaloarea comenzii se achita catre curier in momentul in care aceasta este livrata. Factura (si chitanta daca este cazul) pentru produsele achizitionate va fi trimise pe mail. Daca exista taxe suplimentare de transport necuprinse in factura emisa, acestea se vor achita direct catre curier, dar numai daca au fost stabilite de comun acord inainte de livrare. Taxele transportul se vor achita direct catre client la curier pe baza de chitanta emisa de el sau de Dalyf Eurodesign.

4. Plata online cu card bancar

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro sau Vpay) emise national sau international, in lei sau in alta moneda, dar incasarea se va face in moneda contului de e-commerce.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro sau Vpay) garantam toleranta 0 la frauda pe internet. Toti beneficiarii serviciului ING eCommerce vor fi inrolati automat in serviciul de autentificare 3Dsecure, care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Avantajele acestei metode de plata:

  • siguranta
  • comoditate si usurinta in procesul de comanda
  • puteti trimite cadouri altei persoane (puteti face cadouri celor dragi si in cazul in care sunteti in afara tarii sau in alt judet
  • nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Dalyf.ro foloseste platforma securizata ING WebPay (https://www.ing.ro/microcompanii/microintreprinderi/ing-e-commerce.html#avantaje). Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele ING WebPay . Dalyf.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Etape in plata cu card-ul

Pentru a efectua o plata cu card-ul dumneavoastra trebuie sa selectati pe site la metoda de plata - Plata online cu card bancar, si sa apasati Finalizeaza comanda. Veti fi redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare.

Aici va trebui sa introduceti in formular numarul cardului, data expirarii (ambele informatii le gasiti tiparite pe cardul dumneavoastra) si codul CVV2/CVC2). Apoi apasati „Pasul urmator”.

Va rugam sa completati cu atentie toate datele cerute referitoare la card-ul dumneavoatra! Dupa finalizarea comenzii veti primi confirmare pe pagina procesatoului de carduri bancare, precum si un email de confirmare cu detaliile tranzactiei.

6. Garantia produselor

Dalyf.ro asigura garantia tuturor produselor comercializate, conform Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiilor asociate acestora.
Dalyf.ro comercializeaza doar produse noi, aceste produse provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Dalyf.ro comercializeaza doar produse care nu sunt contrafacute.


Certificatele de garantie sunt oferite fie de Dalyf.ro fie de colaboratorii sau partenerii acesteia.
Perioada de garantie pentru produsele cu durata de utilizare indelungata este de 12-24 luni, iar termenul de solutionare a deficientelor este de 14 zile. Toate celelalte produse comercializate nu beneficiaza de garantie.

Dalyf.ro garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii. Pretul si riscul transportului intra in obligatia cumparatorului.


7. Garantia preturilor

La Produsele comercializate pe acest site web Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul plasarii comenzii.
Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila, insa ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii dumneavoastra sa nu se modifice dupa confirmarea acesteia telefonic de operatorii nostri.

8.1 Livrarea comenzilor

Dalyf.ro este destinat livrarii de produse catre persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, la adrese de pe teritoriul Romaniei si in tarile membre ale UE. In momentul livararii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.


Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata in prealabil de catre Dalyf.ro. Livrarea comenzilor se face prin curieri proprii sau firma de curierat rapid, la adresa de livrare completata la plasarea comenzii.

In cazul in care beneficiarul nu este gasit la adresa mentionata la plasarea comenzii, curierul va reveni de doua ori in incercarea de a contacta beneficiarul. In conditia in care dupa cele doua incercari beneficiarul nu a fost gasit la adresa mentionata la plasarea comenzii, comanda va fi anulata si prezentul contract va fi considerat anulat.

8.2 Costul transportului

Preturile de pe Dalyf.ro includ TVA. Suma minima de vanzare, facturare si livrare este de 50 Ron tva inclus si se trimite direct pe mail office@dalyf.ro. Comanda minima pentru comenzi online este de 100 Ron tva inclus.

Pentru comenzi mai mici de 199.99 Lei tva inclus, se percepe o taxa unica de 25 Lei.

Pentru comenzile ce depasesc 199.99 Lei tva inclus, transportul este GRATUIT in toata tara, cu conditia ca localitatea dumneavoastra sa se afle in aria de livrare gratuita a firmei de curierat Atlassib Curier (fara kilometri suplimentari). Valoarea expedierii rambursului (15 ron tva inlus) intra in sarcina beneficiarului indiferent de valoarea comenzii.

De asemenea, puteti ridica produsele de la sediul nostru si achita contravaloarea lor fara nici un cost suplimentar , dupa ce ati primit confirmarea din partea Dalyf.ro

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar).

Pentru a preintampina eventualele manipulari defectuoase la transport si a reduce eventualele incidente care pot aparea , va propunem optional ambalarea dulapurilor si vestiarelor metalice in polistiren de 2 cm la pretul de 39.99 lei tva inclus.

 
8.3 Timpul de livrare

Comanda dumneavoastra va fi procesata si livrata in cel mai scurt timp posibil. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii pentru produsele existente pe stoc si de 5-15 zile pentru cele realizate pe comanda. In in cazul in care pe site sunt inregistrate foarte multe comenzi, sau de Sarbatori, Black Friday ne rezervam dreptul de a mari perioada maxima de livrare cu 1-4 zile lucratoare.
In ziua de duminica, nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor la furnizori si de cantitatea comandata, timpul de livrare se poate prelungi, cu acordul clientului.


8.4 Programul de livrare

Livrarile se fac de Luni-Vineri in intervalul orar 09:00-17:00. Inainte de efectuarea livrarii veti fi contactat telefonic de unul din curieri pentru a confirma adresa de livrare. 

Daca in acest timp nu sunteti la adresa de livrare, puteti cere ca livrarea sa se faca la o alta adresa sau sa specificati un interval orar in care sunteti la adresa la care ati cerut livrarea la plasarea comenzii.

9.1 Returnarea produselor

Se pot returna doar produsele existente pe stoc (nu aduse la comanda), care se afla in aceeasi stare fizica in care au fost livrate: fara urme de folosire, in integritate totala (daca au avut accesorii este necesar sa le inapoiati), fara rupturi, in ambalajele originale.

Produsele pot fi returnate in urmatoarele doua cazuri:
 
Cazul 1
In situatia in care beneficiarul returneaza un produs din motive care il privesc:
- "nu imi mai place produsul";
- "mi-am dat seama ca imi doream altceva";
- oricare alt motiv nejustificat invocat de beneficiar care nu reprezinta o greseala a echipei Dalyf.ro  (produs defect sau produs trimis gresit); Dalyf.ro este responsabila doar cu returnarea banilor pe produsele comandate minus transport, nu si pe cheltuielile de transport de returnare ce revin direct in sarcina beneficiarului si doar in conditiile in care returnarea s-a facut in termenul de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, conform OUG 34/2014.

Cazul 2
In situatia in care beneficiarul returneaza un produs din motive care ne privesc:
- produsul trimis are defect din fabrica;
- produsul trimis nu este cel comandat (v-am trimis alt produs );
ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate, iar Dalyf.ro este responsabila cu returnarea banilor pe produsele comandate, cat si a cheltuielilor de transport de returnare a produselor.

Pentru a se putea efectua procesul de returnare a unui colet este necesar ca dumneavoastra sa anuntati intentia de returnare, prin accesarea zonei de pe site legata de retunarea produselor.

9.1 Dreptul de returnare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar beneficiarilor persoane fizice, beneficiarii persoane juridice nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in vigoare referindu-se doar la persoanele fizice.

''Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatotului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor''.

Costurile de transport a retururilor sunt achitate intotdeauna de catre client conform O.G 34/2014.

Produsele returnate (in termen de 14 zile - Persoane fizice) trebuie sa fie functionale, in parametrii normali si sa fie insotite de certificatul de garantie in original dupa caz sau factura de achizitie in original.
Produsele returnate nu trebuie sa aiba urme de folosinta, uzura, matuire, deteriorari mecanice, etc.
Produsele care se doresc a fi returnate nu trebuie sa fi suferit nici un fel de interventie in service.
Produsele care nu au accesoriile originale nu sunt acceptate la retur.
Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor, de pe produse atrag refuzul de returnare al produselor.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se face in momentul livrarii pe AWB sau prin intocmirea unui Proces Verbal de Constatare si se informeaza furnizorul Dalyf.ro cu privire la modalitatea de retur. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte sunt nule.

Prin solicitarea returului, clientul declara ca a luat la cunostinta conditiile prezentate mai sus si este de acord in totalitate.

De retinut! Nu se accepta colete care sunt expediate prin ramburs!

9.2 Restituire bani

In urma cererii de retur, a primirii coletului returnat si a indeplinirii conditiilor de retur Dalyf.ro va returna  in contul IBAN furnizat la trimiterea cererii de retur, valoare integrala a produselor returnate minus taxele de transport suportate de Dalyf.ro.

O.U. 34/2014, art. 13 (1) "Profesionistul ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului, in conformitate cu art. 11."

O.U. 34/2014, art. 14 (2) "Consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care profesionistul accepta sa suporte acele costuri sa in care profesionistul nu a informat consumatorul ca aceste costuri trebuie suportate de catre consumator. Prin urmare va informam ca in cazul renuntarii la un produs livrat in mod gratuit de firma noastra, va trebui sa suportati si costurile de livrare produs suportate de firma noastra cand v-am livrat produsele, desi aceste costuri nu au fost evidentiate pe factura, fiind vorba de un serviciu oferit gratuit pentru ca ati achizitionat produse de o anumita valoare de la firma noastra. Costurile de livrare sunt cele practicate de firma de curiarat Atlassib si vor fi scazute pe factura din suma care trebuie returnata si va fi evidentiata pe factura de stornare. De asemenea daca produsul nu este marfa de stoc si este adus special pe comanda de Dalyf.ro, clauza de renuntare nu se mai aplica.


10. Reclamatii

Pentru orice reclamatii, sugestii, nemultumiri sau intrebari Dalyf.ro va recomanda sa ne contactati la adresa de e-mail office@dalyf.ro sau sa completati formularul tipizat de pe acest site web.

11. Forta majora

Compania Dalyf.ro nu poate fi considerata raspunzatoare pentru expedieri intarziate in cazurile:

• cazul fortuit: blocaje rutiere, surpari de teren in apropierea soselei, caderi de poduri, accidente rutiere, probleme mecanice ce pot aparea in modul de transport, etc.;
• cauze naturale: furtuni, incendii, inundatii, zapada sau inghet, etc.;
• cauze umane: razboaie, starea de asediu, greve, revolutii, etc..

12. Limitarea responsabilitatii
 
Compania Dalyf.ro nu este raspunzatoare pentru acuratetea datelor furnizate utilizatorului sau pentru erorile, greselile, neindeplinirile, intarzierile sau intreruperile fluxului de date indiferent de motiv.

Compania Dalyf.ro nu este raspunzatoare pentru daunele aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a descarcarii vreunui continut, accesarii sau utilizarii acestui site web.

Compania Dalyf.ro nu este raspunzatoare pentru nici un fel de daune (inclusiv, dar fara a se limita la daune rezultate din date pierdute, profituri pierdute) rezultate ca urmare a folosirii, sau a incapacitatii de folosire, a informatiilor prezente pe acest site web, chiar daca compania a fost prevenita in legatura cu posibilitatea producerii unor astfel de daune.

13. Jurisdictie

Legea aplicabila este legea romana. Toate litigiile privind interpretarea, executarea sau incetarea prezentilor Termeni si Conditii se vor rezolva pe cale amiabila de catre reprezentantii partilor (beneficiar si furnizor). In cazul imposibilitatii unei intelegeri intre parti, solutionarea litigiului revine instantelor de judecata romane.