1.Termeni de livrare ale comenzilor

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata in prealabil de catre Dalyf.ro. Livrarea comenzilor se face prin curieri proprii sau firma de curierat rapid, la adresa de livrare completata la plasarea comenzii.

Preturile de pe Dalyf.ro includ TVA. Suma minima de vanzare, facturare si livrare este de 50 Ron tva inclus si se trimite direct pe mail office@dalyf.ro. Comanda minima pentru comenzi online este de 100 Ron tva inclus.

Pentru comenzi mai mici de 199.99 Lei tva inclus, se percepe o taxa unica de 25 Lei.

Pentru comenzile ce depasesc 199.99 Lei tva inclus, transportul este GRATUIT in toata tara, cu conditia ca localitatea dumneavoastra sa se afle in aria de livrare gratuita a firmei de curierat Atlassib Curier (fara kilometri suplimentari). Valoarea expedierii rambursului (15 ron tva inlus) intra in sarcina beneficiarului indiferent de valoarea comenzii.

De asemenea, puteti ridica produsele de la sediul nostru si achita contravaloarea lor fara nici un cost suplimentar , dupa ce ati primit confirmarea din partea Dalyf.ro

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar).

Pentru a preintampina eventualele manipulari defectuoase la transport si a reduce eventualele incidente care pot aparea , va propunem optional ambalarea dulapurilor si vestiarelor metalice in polistiren de 2 cm la pretul de 39.99 lei tva inclus.

 
2. Timpul de livrare

Comanda dumneavoastra va fi procesata si livrata in cel mai scurt timp posibil. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii pentru produsele existente pe stoc si de 5-15 zile pentru cele realizate pe comanda. In in cazul in care pe site sunt inregistrate foarte multe comenzi, sau de Sarbatori, Black Friday ne rezervam dreptul de a mari perioada maxima de livrare cu 1-4 zile lucratoare.
In ziua de duminica, nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor la furnizori si de cantitatea comandata, timpul de livrare se poate prelungi, cu acordul clientului.


3. Programul de livrare

Livrarile se fac de Luni-Vineri in intervalul orar 09:00-17:00. Inainte de efectuarea livrarii veti fi contactat telefonic de unul din curieri pentru a confirma adresa de livrare. 

Daca in acest timp nu sunteti la adresa de livrare, puteti cere ca livrarea sa se faca la o alta adresa sau sa specificati un interval orar in care sunteti la adresa la care ati cerut livrarea la plasarea comenzii.