Institutii Publice       

http://e-licitatie.ro/Public/Common/Content.aspx?f=PublicHomePage

Solutii personalizate pentru Institutiile Publice

  1. Oferte Personalizate

Croite special pe nevoile si bugetul tau, ofertele personalizate iti aduc preturi competitive si cele mai mari economii din piata.

  1. Cea mai mare gama de produse

Descoperi in magazinul nostru cea mai variata gama de produse disponibile.

  1. Poti gasi orice produs din Dalyf.ro si in SEAP

Oferta Dalyf.ro din SEAP este special creata pentru nevoile unei institutii. Orice produs din Dalyf.ro poate fi pus in SEAP. Trebuie doar sa ne spui ce vrei, iar de restul ne ocupam noi.

  1. Termene de plata

Datorita experientei indelungate de lucru cu institutiile publice ne-am adaptat perfect la modul de lucru si termenele de plata. Cumpara fara griji de la Dalyf.ro.

  1. Consultanti specializati

Suntem aici sa iti oferim consultanta specializata in tot procesul de achizitie. Trebuie doar sa ne contactezi, iar un consultant se va asigura ca vei gasi tot ceea ce iti doresti in bugetul tau.

  1. Retur

Oferim o experienta de cumparaturi completa. Asta inseamna ca orice client Dalyf.ro beneficiaza de asistenta completa atat inainte de achizitie, cat si dupa finalizarea ei. Toti parteneri beneficiaza de drepturile legale de retur.

In plus, ai și alternative: in cazul in care nu dorești sa comanzi online, trimite-ne comanda ta le adresa de e-mail office@dalyf.ro sau telefonic la numarul 0770 867 182.